Lyserød lørdag i hele regionen

Hele Midt- og Vestjylland støttede lørdag brysterne.

Over hele landsdelen trak folk lørdag formiddag i lyserødt og samlede penge ind til bekæmpelsen af brystkræft. Det skete som en del af de landsdækkende arrangement Lyserød Lørdag.

I Aulum havde flere end 100 deltagere meldt sig til at svede for den gode sag. De havde alle givet 50 kroner for at få lov til at løbe, cykle, danse eller dyrke zumba mod kræft.

Arrangørerene regner med at have samlet omkring 7.000 kroner ind til Kræftens bekæmpelse og er godt tilfredse med dagens opbakning.

- Selvom vejret har været lidt trist, så er folk dukket op. Så det har været rigtig, rigtig godt i dag. Vi er glade, siger arrangør af Lyserød Lørdag i Aulum, Monica Lund.

Politikere løb for brysterne

I Ringkøbing stillede byrådet op til en løbetur mod brystkræft. Bendt Brodersen, Peter Sørensen og Jesper Flensted deltog i mandeløbet i Ringkøbing, der også samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Og det glæder den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse, at lokalpolitikerne bakker op om arrangementet.

- Det er alvorlige sager, vi i dag sætter fokus på. Såvel vores demokrati og kræft er to sager, som i den grad bør have vores opmærksomhed, siger Mogens Kusk, lokalformand for Kræftens Bekæmpelse.