Ligaklub mangler stadig mange penge

Lemvig-Thyborøn Håndbold har kun en uge tilbage til at få solgt aktier for en million kroner - indtil nu har de kun solgt for 300.000 kroner.

Skal der også i fremtiden være liga-håndbold i Lemvig-Thyborøn, så er det nødvendig med flere penge i klubkassen. For en uge siden startede klubben salget af 1000 aktier til 1000 kroner stykket. Der er nu en uge tilbage af salgsperioden, og klubben har kun solgt 300 aktier.

Fremtiden truet

Lykkedes det ikke klubben at få samlet en million kroner, vil Dansk Håndbold Forbund blokere for alle fremtidige kontrakter. Forbundet har nemlig en regel om, at ligaklubbers egenkapital skal være på mindst 25 procent af de årlige spillerlønninger - og der mangler Lemvig-Thyborøn altså en million kroner.

- Vi er blevet mærket af, at holdet ikke har spillet så godt, og der har været meget fokus på trænerfyringen. Det tror jeg gør, at vi endnu ikke ikke helt oppe og ringe med salget af aktier, fortæller Lars Broe, der er direktør for klubben.

Hvis ikke klubben får solgt nok aktier, kan holdet ikke køre videre på samme niveau. Situationen får dog ikke indflydelse på den nuværende sæson.