Leif Hornshøj: Skuffelsen er stor

Fælleslisten slog pjalterne sammen med Kristendemokraterne i håbet om at sætte en forkæmper for udkants-sagen på tinge. Men vælgerne ville det anderledes.

Leif Hornshoej Faelleslisten_0.jpg

Skuffelsen er stor dagen derpå hos Fælleslistens formand og stifter.

- Så ville nordvestjyderne ikke sygehuset så meget, som man har haft indtryk af. Det er jo ikke mig, det går ud over. Det er mit 5 1/2-årige barnebarn, der vil mærke det i fremtiden. Opbakningen i udkanten var ikke så stor, som jeg havde regnet med, og det er skuffende, siger Leif Hornshøj.

Valgforbund med Ørum

Det lykkedes aldrig protestpartiet at samle underskrifter nok til selv at opstille sine kandidater. Derfor gik de i valgforbund med Kristendemokraterne, som i skikkelse af Per Ørum Jørgensen har tegnet partiets mærkesager i de landsdækkende medier. Leif Hornshøj  har kun ros til Per Ørums valgkamp.

 - Den har jeg intet at udsætte på. Han er måske ikke kommet det til orde, som man havde håbet på, men det er ikke hans skyld.

En nat på fremtiden

Går den nye regering tiden ud,  har Fælleslisten nu fire år til igen at forsøge at samle underskrifter til at blive opstillet. Men om protestpartiet vil satse på folketinget næste gang, der bliver valg, er formanden ikke sikker på.

- Jeg vil lige sove en nat mere på, hvad vi gør i fremtiden. Vi skal have samlet bestyrelsen og snakket om det. Selve kampen om sygehuse og Udkantsdanmark bliver jo ikke mindre, siger Leif Hornshøj.