LA: Luk ikke Holstebro Sygehus

Liberal Alliance vil ikke være med til at lukke sygehuset i Holstebro, fordi supersygehuset i Gødstrup bliver ramt af for mange besparelser.

300914SuperSygehusGoedstrup.jpg

Supersygehuset i Gødestrup bliver ikke så super, som mange havde håbet på. Og det får nu Liberal Alliance til at kæmpe for, at Holstebro Sygehus bliver bevaret.

- Som det går med byggeriet i Gødstrup, så kommer der til at mangle plads, siger Leif Mikkelsen, der er folketingsmedlem for Liberal Alliance, til Dagbladet Holstebro-Struer.

- Man kan lige så godt en gang for alle konstatere, at der ikke bliver meget super over sygehuset i Gødstrup, og at der med alle besparelserne også kommer behov for mere plads, uddyber han.

Men den plan er hverken Socialdemokraterne eller Venstre med på. Løbet er kørt, mener Thomas Danielsen (V), mens Anette Lind (S) siger, at det gælder om at bakke op om supersygehuset i Gødstrup.

- Nu er det placeret, og nu gælder det om at få det bedst mulige sygehus til alle vestjyder, og det gør man ikke ved at splitte det op, siger hun til avisen.