Kviesgaard stadig i Brasilien

Den uheldige FC Midtjylland spiller venter stadig på at komme hjem.

kviesgaard.jpg

Maibritt Kviesgaard ødelagde sit forreste korsbånd i højre knæ i Danmarks anden kamp ved VM. Dermed sluttede hendes slutrunde, næsten inden den var kommet rigtig i gang. Alligevel befinder den uheldige FC Midtjylland spiller sig stadig i samba-landet.

Ikke plads på flyet

Maibritt Kviesgaard skulle have været med et fly hjem til Danmark i dag, onsdag, men det var ikke muligt. Hendes knæ skal nemlig skånes og derfor kan højrefløjen ikke nøjes med et enkelt flysæde, når hun skal fragtes over Atlanten, og derfor var der ikke plads til hende i dag, fortæller sportschefen i FC Midtjylland, Hans Peter Riis.  

Nu håber sportschefen, at der kan findes en afgang med plads til Maibritt Kviesgaard og hendes skadede knæ en af de kommende dage, så hun kan komme hjem til sin familie.

Overvejer erstatning

Mens landsholdsspillerne kæmper om medaljer i Brasilien, er resten af FC Midtjylland truppen på træningslejr på Club La Santa Sport. De vender hjem fredag, og først derefter vil klubben begynde at kigge sig om efter en erstatning for Maibritt Kviesgaard, fortæller Hans Peter Riis.

Vigtigt med Champions League

FC Midtjylland deltager i år i Champions League, og Maibritt Kviesgaard var tiltænkt en central rolle i kampen om at nå langt i den turnering. Derfor er det også vigtigt, at en erstatning kan deltage i den prestigefyldte turnering, og det kræver, at spilleren ikke allerede har optrådt for en anden klub i årets mesterskabsturnering. Hvis det ikke lykkedes at finde en kvalificeret højrefløj, der kan hjælpe klubben i Champions League, så dropper FC Midtjylland tanken om en erstatning og spiller videre med holdets anden højrefløj Trine Østergaaard.