Kørte rendegraver ind i Jyske Bank

Jyske Bank i Nørre Snede var natten til tirsdag udsat for indbrudsforsøg. Fire ukendte gerningsmænd kørte en rendegraver ind i facaden

JyskeBankSkilt_0.jpg

Et indbrud mod Jyske Bank på Engholmvej 1 i Nørre Snede mislykkedes i nat omkring klokken 02.30 for fire gerningsmænd. De ville have fat i bankens hæveautomat, så de forsøgte at køre en stjålet rendegraver ind i banken for at få hæveautomaten med. Men gerningsmændene måtte opgive at få hæveautomaten med sig.

 - De har først forsøgt at stjæle en rendegraver 50 meter fra banken ved at smadre sideruden, men de kunne ikke få den i gang. Så er de gået om til varmeværket, hvor de har fået gang i en rendegraver, som de har kørt ind i bankens facade, fortæller Jeppe James Olsen, vicepolitikommissær hos Lokalpolitiet i Herning.

To af gerningsmændene kørte væk i en hvid lastbil, som de sandsynligvis ville bruge til at transportere den tunge hæveautomat. De to øvrige gerningsmænd er set løbe fra stedet i retning mod kroen i Nørre Snede, hvor de har haft en bil stående, som de er kørt væk i.

Gerningsmand har blødt

Politiet ved endnu ikke, hvorfor gerningsmændene opgav, men det kan være fordi en eller flere af gerningsmændene er kommet til skade under indbrudsforsøget. Politiet har nemlig fundet en del blod omkring banken, hvorfor de tror, at en af de fire gerningsmænd er kommet til skade og har blødt kraftigt. Derfor vil politiet gerne høre fra folk, hvis de ser folk med et stort sår, som de ikke havde i går, mandag.

(Arkivfoto)