Kondolencer fra hele landet

Hilsner og kondolencer strømmer til familien fra Ølstrup, der i går blev ramt af den tragiske høballe-ulykke.

mindeolstrup.jpg

Familien driver til daglig stutteriet Frieserstald Fugleholt i Ølstrup ved Hee. I den forbindelse har de en hjemmeside med informationer om gården og en gæstebog til besøgene.

Denne gæstebog er efter gårsdagens ulykke, hvor to søstre mistede livet, fyldt op med hilsner fra både bekendte, men også fra fremmede, der har givet deres medfølelse til kende. Hilsnerne kommer fra lokalområdet, men også fra blandt andet Esbjerg, Fyn, Fredericia, Mors og Roskilde.

De fleste beskriver, hvordan de følger familiens situation og har været dybt berørte over ulykkens omfang. Ud over de mange hilsner, så har flere end tyve tusind været ind for at læse på siden bare i løbet af nogle timer fredag eftermiddag.

Og mængden af kondolencer viser tydeligt, hvordan mange lige nu følger situationen og føler behov for at vise medfølelse. En bruger, der kalder sig Nina, skriver blandt andet:

"Håber ikke I finder det ubehageligt - men jeg tror at folk der gør det føler dybt med jer og føler afmagt over ikke at kunne gøre andet, end at sætte ord på det på denne måde."

Hilsner til de to søstre bliver nu også samlet på en minde-gruppe facebook. Flere har desuden været forbi adressen i Ølstrup for at lægge blomster og sætte lys.