Kattekillinger skamferet

3 kattekillinger der hørte til i børnehaven Blomstergården i Vorgod er blevet mishandlet på det groveste. Dyrenes beskyttelse udlover dusør for oplysninger, der kan føre til opklaring af sagen.

Tirsdag morgen fandt en medarbejder i Børnehaven Blomstergården i Vorgod to af børnehavens tre kattekillinger, der var mishandlet til døde. En havde fået skåret hovedet af. En anden havde fået skåret poterne af. Den tredje killing kunne de ikke finde.

Men i dag fandt de halen på den tredje, og håbet om at finde den i live er forsvundet.

Dyrenes beskyttelse er gået ind i sagen og har udlovet en dusør på 5000 kroner til den, der kan komme med oplysninger, der kan føre til opklaring af sagen.

Der er endnu ingen spor af gerningsmændene, men politiet formoder, at det er teenagere fra området, der står bag.

Ikke Lynchstemning

Hverken politiet, Dyrenes Beskyttelse eller lederene af Blomstegården ønsker at piske en stemning op. Det er vigtigt at komme i dialog med gerningsmændene, så man kan forhindre, at det gentager sig. Og hvis der bliver pisket en stemning op, bliver det sværere, at få gerningsmændene til at stå frem, mener Michael Vigsø, leder af børnehaven Blomstergården

Svært at forklare børnene

Michael Vigsø har haft svært ved at forklare børnene hvad der er sket. Især efter, at medierne er kommet ind i sagen. Det var nemlig ikke meningen, at børnene behøvede at få alle detaljerne at vide.

Se interviewet med lederen af Blomstergården, Michael Vigsø:

Se det direkte interview med Jørgen Jensen fra Dyrenes beskyttelse i Herning:

[videonode #5071]