Jeppe Curth hylder smuk gestus fra AaB's fans

AaB's fans hyldede klubbens tidligere spiller, Jeppe Curth, da han blev båret fra banen i søndagens kamp.

Viborg-angriberen Jeppe Curth fik en stor flænge i hovedet i søndagens kamp mod AaB, da han knaldede hovedet sammen med AaB's Kasper Pedersen. Sammenstødet skete efter blot tre minutter.
    
I forbindelse med udskiftningen, hvor Jeppe Curth blev båret fra banen, bemærkede AaB's fans sig med klapsalver og hyldestsang mod deres tidligere spiller.
    
Det gik ikke ubemærket hen hos hovedpersonen.
    
- Jeg hørte godt deres klapsalver og sang. Det var en meget, meget flot gestus. Det rørte mig virkelig, siger Jeppe Curth.
    
Jeppe Curth, der har scoret to mål i 14 kampe i denne sæson, var en smule ramt af uheldet efter kampen.
    
- Jeg er stadig lidt groggy. Jeg er blevet bedøvet, så jeg mærker det selvfølgelig ikke så meget, men det er måske en mindre hjernerystelse, siger Viborg-angriberen.
    
Viborg spiller næste kamp på søndag, hvor holdet møder AGF i Aarhus. En kamp, som den tidligere AaB-spiller regner med at være en del af.
    
- Stingene skal sidde i en uge. Jeg håber ikke, at næste kamp er i fare, men jeg ved det selvfølgelig ikke. Jeg har efterhånden fået mange af de her knubs, så mon ikke, at jeg klarer den på søndag, siger Jeppe Curth.
    
Hyldesten til Jeppe Curth havde Viborgs cheftræner Johnny Mølby også lagt mærke til.
    
- Det var en rigtig god gestus, som siger noget om den karriere, Jeppe Curth har haft. Det er rigtig fedt, at AaB-fansene sætter pris på det. Stor cadeau til dem og til Jeppe Curth, siger Johnny Mølby.
    
Jeppe Curth spillede ni sæsoner i AaB-trøjen, hvor han nåede at spille 229 kampe med 52 mål til følge.