Indbrud opklaret efter tv-indslag

Et indslag i TV MIDTVEST om de underbetalte bulgarske håndværkere i Thorum har nu ført til, at et indbrud hos en familie i byen er blevet opklaret.

Tidligere på sommeren havde en familie indbrud i deres sommerhus i Thorum. Her blev stjålet blandt andet tv, computer og husets sofagruppe. Den dukkede til ejernes overraskelse op på tv-skærmen, da TV MIDTVEST fredag i sidste uge fortalte om et sjak bulgarske håndværkere, der bliver underbetalt. Men det var ikke bulgarerne, der havde været ubudne gæster - men derimod den nabo, som medvirkede i indslaget på TV MIDTVEST.

 - Familien sidder og ser TV MIDTVEST og ser så deres sofa i indslaget. De kontakter os, og vi tager ud og snakker med den 43-årige kvinde, som erkender at have stjålet sofaen, fortæller Niels Peter Olesen, politikommissær hos Skive Politi.

Familien har nu fået deres møbler tilbage, og anklagemyndighedens jurister arbejder i øjeblikket på at finde ud af om den 43-årige kvinde skal igennem en straffesag, eller om hun får en bøde for indbruddet.