HCM tabte pokalsemifinalen

Storfavortitterne fra KIF Kolding København blev for stor en mundfuld for HC Midtjylland, der netop har sikret sig oprykning til ligaen

Alt andet end sejr til KIF Kolding København over HC Midtjylland ved Final4-stævnet i Aarhus, ville have været en stor overraskelse.

Derfor var det helt ventet, at KIF Kolding kunne køre en sejr hjem på 29-20 efter føring på 13-8 ved pausen.

HC Midtjylland har kun lige spillet sig op i mændenes håndboldliga efter en sæsonsejr med et forspring på 10 point. Kun ét nederlag blev det til i 24 kampe.

For mange fejl

Midtjyderne har på sin vej til Final4-stævnet besejret ligaklubber som Mors-Thy og de regerende danske mestre fra Aalborg. Alligevel virkede de lidt nervøse i begyndelsen af kampen. Samtidig med at Koldingspillerne egentlig heller ikke var i højeste gear.

De to hold fulgtes til 5-5, hvor KIF Kolding trak fra og hen over første halvlegs sidste halvdel skabte et forspring på tre til fire mål.

Midtjyderne lavede mange fejl i første halvleg, men fik rettet op i begyndelsen af anden. KIF Kolding Københavns pauseføring på fem mål skrumpede ind til tre. Men da forsvarskrumtappen Jacob Østergaard fik rødt kort efter sin tredje udvisning, manglede der noget.

I hvert fald trak KIF-spillerne fra og vandt med ni mål uden at besvære sig for alvor.

KIF Kolding møder søndag vinderen af semifinalen mellem Bjerringbro-Silkeborg og GOG. Vinderen af den kamp skal formentlig bruge en del flere kræfter for at spille sig i finalen, end koldingenserne skulle.

 

/ritzau/