Har aldrig prøvet noget lignende: Hold hårdt ramt af skader

Der skal tænkes i nye løsninger, efter spillerne er faldet fra med skader på stribe.

Flere centrale spillere er blevet ramt af skader.
Flere centrale spillere er blevet ramt af skader.
Foto: Henrik Birkbak, TV MIDTVEST

Det er en desperat træner, der står overfor sit hold. Et hold der har været ramt af sort uheld.

Spiller efter spiller har fået skader, der gør, at der til træningen i torsdags kun var syv spillere, og det presser Ringkøbing Håndbold.

- Jeg har aldrig prøvet, at så mange af de spillere, der skulle bære holdet og være rygraden, har været skadet på en gang, siger Ringkøbing Håndbolds cheftræner Mads Brandt og tilføjer:

- Normalt siger folk, at os trænere kan være nogle tudefjæs og giver skader skylden, og det må folk gerne tænke om mig, men jeg synes, vi er ekstraordinært pressede i forhold til alle andre hold i ligaen.

Mads Brandt er godt frustreret over klubbens held.
Mads Brandt er godt frustreret over klubbens held.
Foto: Henrik Birkbak, TV MIDTVEST

Forskellige skader

De manglende spillere er ramt af meget forskellige skader. Heriblandt en formodet hjernerystelse og en brækket håndrodsknogle. Og de tilbageværende spillerne mangler deres kolleger.

- Flowet går i stykker, når alt det vi har trænet på i opstarten går i stykker. Nogle nye skal træde til og tage noget ansvar, forklarer spiller Sille Thomsen.

Løsningen er, at holdets gennemsnitsalder er faldet kraftigt til 20 år. Unge spillere fylder nemlig pladserne ud. For eksempel har ungdomslandsholdsspilleren Nanna Hinnerfeldt spillet tæt på fuld tid.

- For mit vedkommende har det været fedt, fordi jeg har fået lov til at spille en masse, og det har været meget udfordrende, at vi ikke har kunne gøre, som vi plejer, fortæller den unge spiller.

På trods af manglen på spillere har Ringkøbing Håndbold fået tre point på seks kampe. Cheftræneren håber, at lykken vender i løbet af oktober.

2:21