Grundfos-direktør i B&O-bestyrelse

Administrerende direktør i Grundfos, Mads Nipper, føjer i dag bestyrelsesmedlem i B&O til CV'et.

Administrerende direktør i Grundfos, Mads Nipper, træder nu også til som nyeste bestyrelsesmedlem hos Bang & Olufsen.

For nyligt udgik både Rolf Eriksen og André Loesekrug-Pietri ud af bestyrelsen hos B&O, og det efterlod altså et par tomme pladser, hvoraf den ene nu besættes af Mads Nipper.

Ikke et tilfældigt valg

I følge Søren Løntoft Hansen, B&O analytiker hos Sydbank, er det ikke tilfældigt, at B&O har føjet Mads Nipper til bestyrelsen.

- Mads Nipper har jo været en del af virksomheder, som har været dybt forankret i lokalområdet, ligesom B&O er dybt forankret i lokalområdet omkring Struer. Han Ved, hvor vigtigt det er at drive virksomheder, som har så dybe rødder ned i lokalsamfundet. Og så har han en stor erfaring med blandt andet produktudvikling, som B&O kan bruge i fremtinde, lyder analysen fra Søren Løntoft Hansen.

Fra Lego til Grundfos

Mads Nippers karriere har budt på blandt andet 23 år i Lego, inden han kom til en af Danmarks andre store giganter, Grundfos. Han tiltrådte stillingen som administrerende direktør hos Grundfos 1. august i år.

Nu føjer han så endnu en stor, dansk virksomhed til CV'et med tiltrædelsen som bestyrelsesmedlem i Struer-virksomheden.

Erfarent bestyrelsesmedlem

Og B&O glæder sig over at få et særdeles kompetent medlem af deres bestyrelse:

- Mads Nippers særlige kompetencer, som er vigtige for udførslen af et hverv som nyt bestyrelsesmedlem i Bang & Olufsen A/S, er hans erfaring inden for generel ledelse samt produktudvikling, innovation, marketing og globalt salg af varemærkeprodukter til forbrugere, skriver Bang & Olufsen.