Gravholt sat af landshold

Tidligere Team Tvis Holstebro håndboldspiller ude af landsholdstruppen

Den tidligere TTH-spiller Mette Gravholt er sat af kvindelandsholdet i håndbold
Den tidligere TTH-spiller Mette Gravholt er sat af kvindelandsholdet i håndbold

Den tidligere stregspiller i Team Tvis Holstebro, Mette Gravholt er ikke længere en del af kvindelandsholdet i håndbold.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen, har draget konsekvensen af stridigheder med Mette Gravholt under VM-slutrunden i december, og valgt helt at sætte hende af holdet.

Beskeden kom i telefonsamtale med Klavs Bruun Jørgensen, oplyser Mette Gravholt i en pressemeddelelse fra sin nuværende arbejdsgiver, Nykøbing Falster Håndbold.

Under VM i Danmark opstod der episoder, som jeg ikke vil kommentere på, da vi normalt holder sådan noget internt. Derfor så jeg også frem til en snak med Klavs, så vi kunne se fremad, fortæller Mette Gravholt.

I stedet blev det altså et "rødt kort", og dermed et foreløbigt farvel, til den tidligere TTH-spiller, som ikke afviser et comeback for landsholdet på et senere tidspunkt.

- Jeg har ikke meldt fra på landsholdet. Jeg er sat af, og det må jeg forholde mig til. Jeg ved ikke om jeg er færdig på landsholdet for altid, men jeg er til enhver tid klar til en snak med Klavs, hvis han er interesseret, siger Mette Gravholt.

Landstræneren bekræfter, at han har været uenig med Gravholt gennem længere tid, men afviser at uddybe hvad det konkret drejer sig om.

- Jeg synes bare ikke hendes opførsel harmonerer med den måde, man skal være på et landshold. Længere er den ikke, siger Klavs Bruun Jørgensen til TV2 Sport.