God sæson på campingplads i Sdr. Felding: - Vejret har jo været godt

Det er ikke kun de mest populære turistattraktioner, der tiltrækker turister. Campingpladsen i Sønder Felding har 15 procent flere overnatninger i år.

Den betalingsansvarlige på Sønder Felding Campingplads, Tage Nielsen, smiler ekstra meget i år. Foto: Allan Ødegaard, TV MIDTVEST

Der er både et torv, en kongeeg, en brugs, der udvider og en campingplads.

I år har det været helt over gevind.

Tage Nielsen, betalingsansvarlig, Sønder Felding Campingplads. 

Mens mange drømmer om hav og strand, så står Sønder Felding nok ikke lige øverst på listen over drømmerejsemål hos de fleste.

Men der er faktisk flere turister, der holder meget af den lille by mellem Skjern og Herning. Så meget, at der er flere gengangere på campingpladsen.

- I år har det været helt over gevind, siger Tage Nielsen, som er betalingsansvarlig ved Sønder Felding Camping og Hytteby.

Campingpladsen har ligget i Sønder Felding i 26 år. Ikke så langt fra landevejen mellem Herning og Skjern. Men attraktioner er der ikke så mange af. Det mener den betalingsansvarlige i hvert fald selv.

- Ja, hvad er der i Sønder Felding? Det er nok begrænset, siger Tage Nielsen.

Læs også Udlejningsboom breder sig: Campingplads håber på rekord

Men turisterne valfarter alligevel til byen. Nogle endda år efter år. Nogle kommer dertil med kano, andre med familien fra Fyn. Og selvom der ikke sker så meget i den lille by, hygger turisterne sig.

- Det er jo aldrig stille, når vi er her, fordi vi render rundt og laver det, vi selv vil, siger Victoria Andreasen. Hun er kommet med familien fra Horsens.

God sæson

2018 har været et ekstra travlt år for campingpladsen. Ishockey VM i Herning hjalp en del på belægningsprocenten i maj måned.

Og med 15 procent flere overnatninger allerede nu, stiger forventningerne til året sæson.

- Den bliver god, men nu har vejret jo også været godt, siger Tage Nielsen.

Det er borgerne i Sønder Felding, der ejer campingpladsen gennem anparter.

02:09

Campingpladsen i Sønder Felding har haft 15 procent flere overnatninger i år.

Luk video