Frivillige dropper Musikteatret

Det er slut med frivillige bag scenen på Musikteatret Holstebro. Efter fyringen af arrangementchef John Eggert vil de frivillige ikke længere lege med.

For 14 dage siden droppede Musikteatret idéen om at forene professionelle og amatører på scenen. Det gjorde teatret blandt andet ved at fyre arrangementchef John Eggerts, som gennem 10 år havde fået bygget flere forestillinger op med amatører.

Har fået nok

Nu har de frivillige bag scenen fået nok. Bestyrelsen bag Holstebro Festspil, som hvert år har arbejdet for Musikteatret Holstebro og Black Box theatres egenproduktioner, har besluttet at stoppe samarbejdet med teatret.

De vil ikke længere lægge arbejdskraft til, når teatret fremover udelukkende vil benytte sig af professionelle kræfter. Arbejde både på scenen og bag kulisserne med kostumer og sceneopsætning, der har gjort det muligt for Musikteatret Holstebro og Black Box Theatre at kunne sætte Danmarkspremierer op. I stedet vil de nu forsøge at lave deres egne opsætninger.

- Vi vil ikke lægge al den store viden, talent og ildhu, som alle vores frivillige udviser, i graven. Men vi vil fortsat lave godt og udviklende teater både for publikum, dem på scenen og dem bag scenen, udtaler bestyrelsesformand for Holstebro Festspil, Ole Norup, i dag i en pressemeddelelse.