Forlænger efter dopingindrømmelse

Christina Watches siger, at holdet går forrest i kampen i doping. Og det lever Bo Hamburger op til med sine indrømmelser. Derfor bliver hans kontrakt nu forlænget.

Den tidligere cykelrytter Bo Hamburger fortsætter som ledende sportsdirektør for Herning-cykelholdet Christina Watches - Onfone powered by DANA.

Kontraktforlængelsen kommer få dage efter, at Bo Hamburger har erkendt et omfattende dopingmisbrug i sin aktive karriere. Hamburger har tidligere sagt, at han kun var dopet i perioden fra 1995-1997, men nu siger han, at han brugte epo i størstedelen af sin karriere på topplan.

Og den nye indrømmelse er faktisk medvirkende til, at cykelholdet fra Herning har valgt at forlænge kontrakten. Administrerende direktør Claus Hembo skriver i en pressemeddelelse, at holdet "går forrest i dopingkampen" og kræver, at det også gælder alle medarbejdere og ryttere.

- Da Bo over for os og omverdenen har bevist, at han kompromisløst har fulgt vores ønsker, forventninger og krav, har vi længet Bos kontrakt som ledende sportsdirektør for sæsonen 2014, skriver Claus Hembo.