Fokus gør klar til valg

Christian H. Hansens parti vil stille op i to midt- og vestjyske kommuner - og i Region Midtjylland.

Miljøpartiet Fokus, der i 2010 blev stiftet af det tidligere folketingsmedlem fra Dansk Folkeparti Christian H. Hansen, er ved at køre sig i stilling til det kommende kommunalvalg.

Christian H. Hansen fortæller til tvmidtvest.dk, at partiet her i landsdelen regner med at stille op i Holstebro og Viborg kommuner og i Region Midtjylland. Partiet præsenterer sine kandidater på et pressemøde i Holstebro onsdag.

Christian H. Hansen har tidligere boet i Karup og Frederiks, men bor i dag i Allerød Kommune. Han stiller selv op til valget i Region Hovedstaden.

Miljøpartiet Fokus har også planer om at stille op i Høje Taastrup, Ballerup, Køge, Tårnby, Slagelse, Lejre, Sorø, Fakse, Odense, Faaborg-Midtfyn og Kolding - og til regionsrådsvalget i Hovedstaden, Syd og Sjælland.

Partiet har i dag et enkelt kommunalbestyrelsesmedlem, Richard Bentzen i Lejre.

Christian H. Hansen fortæller, at partiet i øjeblikket oplever en pæn fremgang i antallet af medlemmer.

- Mange af dem kommer faktisk fra Socialdemokraterne, SF og Konservative. Vi har i dag omkring 500-600 medlemmer, fortæller han.

Samtidig med forberedelserne til kommunalvalget kæmper Fokus for at blive opstillingsberettiget til næste Folketingsvalg.