FCM Håndbold topper ligaen efter sejr over København Håndbold

FCM Håndbold er nyt tophold i kvindernes bedste håndboldrække, HTH Go Ligaen.

FCM Håndbold

Onsdag aften vandt holdet i egen hule i Ikast med 24-21 over København Håndbold efter at have været foran i store dele af opgøret.

Inden kampen lå de to hold i front af ligaen med otte point hver - det samme antal som Team Esbjerg, og det samme antal som Viborg HK spillede sig op på tidligere onsdag.

Nu distancerer FCM Håndbold dog konkurrenterne, men også Team Esbjerg kan nå op på ti point for seks kampe, hvis holdet torsdag vinder over Ringkøbing.

København Håndbold var med i topopgøret frem til 5-5. Herefter satte hjemmeholdet fart på, og med halvlegens sidste scoring sørgede Sabine Pedersen for midtjysk pauseføring på 14-10.

Det gik endnu værre for sidste sæsons DM-finalister i begyndelsen af anden halvleg, hvor hjemmeholdet udbyggede forspringet til syv mål.

Så vågnede gæsterne op, og da forspringet blev reduceret til 20-18 måtte FCM-træner Kristian Kristensen tage en timeout.

Det fik den ønskede effekt, da FCM kom tilbage på sporet og oparbejdede et forspring på fem mål, hvilket reelt afgjorde kampen inden de sidste fem minutter.

I Odense fik Jan Pytlicks tropper en tiltrængt sejr, da holdet vandt 25-24 over Silkeborg-Voel. Først ved 23-22 var Odense foran i kampen. Undervejs i anden halvleg førte gæsterne med fem mål.

Odense ligger nummer seks, men Silkeborg-Voel ligger nummer ti ud af rækkens 12 hold.