FCK trækker klage over FCM-aflysning tilbage

Det får ingen konsekvenser for FC Midtjylland, at de aflyste søndagens kamp mod FC København på grund storm. FCK har trukket deres klage tilbage.

FC København trækker sin klage over aflysningen af søndagens topkamp mod FC Midtjylland i Herning tilbage. Det oplyser FCK på klubbens hjemmeside.

FCK mente ikke, at FCM havde overholdt procedurerne omkring aflysningen, der blev foretaget en time før kampstart af sikkerhedsmæssige årsager som følge af stormen Gorm.

- For at skabe de bedste arbejdsbetingelser for det, trækker vi nu vores klage tilbage, så vi sammen med FC Midtjylland og resten af klubberne kan arbejde på at finde en god procedure fremover, siger FCKs administrerende direktør Anders Hørsholt i en pressemeddelelse, der er lagt ud på begge klubbers hjemmeside.

FCK havde indberettet FCM til Fodboldens Disciplinærinstans, da man ikke mente, at hjemmeholdet havde fulgt de korrekte procedurer for kampaflysning.

- Det var på mange måder en frustrerende søndag for alle i FC København, og især for de mange fans, der tog den lange tur til Herning for at støtte holdet, siger FCK-direktør Anders Hørsholt til FC Københavns hjemmeside og fortsætter.
    
- Vi har aldrig anfægtet beslutningen om at aflyse, men vi var ikke tilfredse med forløbet på dagen.

FCM: Ikke fejlfrie

I samme pressemeddelelse beklager FC Midtjylland den måde de håndterede aflysningen på.

- Vi var ikke fejlfrie omkring forløbet og beklager, at det ikke blev håndteret optimalt overfor FCK og deres og vores fans. Vi ser frem til at komme videre og vil sammen med FCK stille os i spidsen for at tage fælles skridt mod en god løsning på lignende situationer. Det arbejde vil vi gå i gang med øjeblikkeligt, siger sportsdirektør Claus Steinlen i pressemeddelelsen.

Flere skilte og ruder på MCH Arena blev smadret, mens Gorm passerede Herning og MCH Arena.

- Vi trækker vores klage tilbage, så vi sammen med FC Midtjylland og resten af klubberne kan arbejde på at finde en god procedure fremover, siger FCKs administrerende direktør Anders Hørsholt i en pressemeddelelse.