Farlige Frank indtager Spjald

Spjalds bedste fodboldhold spiller i Jyllandsserien, og nu får de selskab af tidligere superligaspiller Frank Kristensen.

De har svært ved at få hænderne ned i Spjald. Byens Jyllandsseriehold har scoret en ny træner, og det er ikke en hvilken som helst. Navnet er nemlig Frank Kristensen, som er bedre kendt som Farlige Frank. Det meddeler Spjald IF på deres Facebookside.

- Det er med stor glæde og stolthed, at Spjald IF kan meddele, at det er lykkedes at tiltrække en af de helt store navne i det midt og vestjyske som træner for førsteholdet fra 1. januar 2017, står der i meddelelsen.

Frank Kristensen er 39 år og kommer fra Ikast. Han har spillet mere en 350 superligakampe, hvoraf de fleste er for FC Midtjylland.

Grunden til at den lille vestjyske klub er lykkedes med at få en et-årig kontrakt i hus skyldes førsteholdets bragende succes de seneste små to år. Klubben er rykket fra serie 2 til Jyllandsserien på den korte tid. 

Opdatering: Tiltræder allerede efter ferien
Da holdets nuværende træner på grund af ansættelsen af Frank Kristensen fratræder stillingen med øjeblikkelig virkning, har den tidligere FCM-bomber sagt ja til at overtage holdet allerede efter sommerferien.