Efter bytur: Vågnede på låst diskotek

En 21 årig kvinde fra Espergærde kom aldrig hjem fra byen. Hun vågnede på toilettet på et forladt diskotek i Skive.

Diskokugle
Foto: Arkiv

En soldaterfest på Havana i Skive endte ikke helt som planlagt for en 21 årig kvinde fra Espergærde. Onsdag morgen måtte hun nemlig ringe til politiet og bede om hjælp til at komme ud, da hun var låst inde på diskoteket. Det skriver Skive Folkeblad.

Politiet fik fat i ejeren, som låste kvinden ud igen, der trods hele situationen tog det med et smil. Ejeren af diskoteket, Christian Pilgaard, var derimod mere træt af situationen og fortæller således til Skive Folkeblad:

- Det er simpelthen for dårligt, og det må vi bare erkende. Men nu vil jeg præcisere vores procedurer for de lukkeansvarlige, og så må og skal det ikke ske igen.

Det var natten til onsdag at den 21 årige kvinde overnattede på toilettet, selvom diskoteket ikke normalt har åbent om natten i hverdagene. 

 - Vi havde afslutningsfest for soldaterne tirsdag aften, og vi lukkede klokken to om natten. Når vi lukker, har vi nogle lukkeprocedurer, der skal overholdes, men det er de ikke blevet i det her tilfælde, så det blev ikke opdaget, at den unge kvinde sad og sov ude på toilettet, fortæller Christian Pilgaard til Skive Folkeblad.