Dramatisk lokalopgør i første division ender uafgjort

Et lokalopgør mellem Viborg FF og Thisted FC fik i dag folk helt frem på stolene. En dramatisk kamp, som endte uafgjort.

Der var jubelscene da Thisteds Andreas Heimer scorer til 2-0 i kampen mellem Viborg FF og Thisted FC søndag den 23. september.

Det var et drama af dimensioner, der søndag udspillede sig, da Viborg FF og Thisted FC spillede den tiende kamp i fodboldens første division.

Et topopgør med rødt kort, målfest og comebacks endte uafgjort 3-3.

- Det er røv og nøgler lige nu. Vi havde dem nede i sækken. Det er fodbold når det er allermest ondt, lyder det fra Thisteds træner Bo Thomsen efter kampen.

Det var ligaens nummer to og tre, der i dag mødtes i på Lerpytter Stadion i Thisted.

Selvom hjemmebaneholdet var underdogs i søndagens opgør, var de svimlende tæt på at hive en sejr hjem.

Thisted FC kom hurtigt foran 2-0, men efter 17 minutter var der frispark til Viborg, som igen kom med i kampen.

Efter en peptalk i halvlegen scorede Viborgs Anders Albers og udlignede til 2-2.

Men der gik ikke længe, før jublen igen forstummede. Efter to gule kort måtte Viborgs Jakob Bonde forlade banen. Den amputering udnyttede Thisteds Casper Olesen, som scorede i sidste minut.

Men i overtiden vendte det igen. Viborgs Christian Sivebæk faldt i feltet, og der blev dømt straffe. ’Et billigt dømt’ et af slagsen, hvis man spørger Thisteds anfører, men ikke desto mindre var det nok til, at Viborg FF udlignede til 3-3 og kunne hive et enkelt point med hjem.

- Jeg er irriteret over, at vi ikke får tre point, men når kampen havde det forløb, som den havde, så er det rigtig fint at få et point, lyder det fra Viborgs træner Steffen Højer.

- Men forskellen fra sidste år til i år er, at vi hiver point med hjem hver gang, siger han.