Damerne koster TTH penge

Dameselskabet i Team Tvis Holstebro tabte over 1 million kroner i årsregnskabet.

TTH, kvinder, jubel150713.jpg

Team Tvis Holstebro har onsdag offentliggjort klubbens årsregnskab. Det samlede regnskab viste et underskud på 620.000 kr. fordelt med et overskud i herreselskabet på 543.416 kr., mens dameselskabet tabte 1.161.562 kr. Det oplyser Team Tvis Holstebro i en pressemeddelelse.

Team Tvis Holstebro er den eneste klub danske klub, der er repræsenteret i både herre- og dameligaen.

- At kunne honorere det her og nu stiller store krav. Derfor varslede vi allerede sidste år, at kravet om et sportsligt højt niveau for to hold er et svært og udfordrende mix. For sæsonen 2013/14 må vi desværre konstatere et underskud, men bestyrelsen er af den opfattelse, at der er styr på forretningen, siger John Gråkjær, bestyrelsesformand i Team Tvis Holstebro, i pressemeddelelsen.

Klubbens egenkapital er nu nede på 2,5 mio. kr. Fra denne sæson er kravene fra DHF til ligaklubbernes egenkapital strammet.

- Kravene gør det umuligt at fortsætte med de samme høje sportslige forventninger, uden at der tilføres ny kapital. Derfor vil vi inden for de kommende måneder præsentere en aktieemission, der skal styrke kapitalgrundlaget i TTH, siger John Gråkjær.

På rette vej

Direktør Jacob Jørgensen ærgrer sig over underskuddet.

- Vi har knoklet stenhårdt for at få balance mellem udgifter og indtægter. Det er ikke lykkedes, men vi er på rette vej i et svært marked. Jeg noterer mig, at vi på trods af ekstraordinære økonomiske udfordringer, der er forbundet ved at være landets eneste tostrengede ligaklub, er relativ tæt på at skabe balance, siger han.

Team Tvis Holstebros herrer ligger nr. ti i ligaen med tre point efter fire kampe. Damerne ligger nr. fem med fire point efter fire kampe.