Chefredaktør ny direktør i FCM

Opsigtsvækkende jobskifte: Hans Krabbe forlader dagbladet til fordel for FC Midtjylland.

Dagbladene i Holstebro, Struer og Lemvig skal på jagt efter en ny chef.

Chefredaktør Hans Krabbe meddelte fredag formiddag, at han har sagt sit job op for at blive ny udviklingsdirektør i superligaklubben FC Midtjylland fra den 1. maj.

51-årige Krabbe får ansvaret for den daglige drift og udviklingen af fodboldforretningen FCM i et tæt parløb med Claus Steinlein, der fremover får titel af sportsdirektør. De to vil tilsammen udgøre klubbens direktion.

- Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til

Hans Krabbe begyndte som chefredaktør på Dagbladet Holstebro-Struer den 1. september 2011. Han betegnede selv stillingen som et drømmejob og siger, at han har været glad for arbejdet i det vestjyske mediehus.

- Men nu har jeg fået et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, siger Hans Krabbe, som tidligere har arbejdet som ekstern pressekonsulent i superligaklubben.

Det opsigtsvækkende jobskifte kommer efter en turbulent periode på direktionsgangen i den midtjyske fusionsklub. Senest har klubbens økonomidirektør Søren Søe Plougsgaard meddelt, at han stopper i klubben til sommer.

FCMs bestyrelsesformand Johnny Rune siger i en pressemeddelese, at økonomidirektørens opsigelse betød en mulighed for at blande kortene på ny.

- Vi er overbeviste om, at Claus Steinlein og Hans Krabbe er de helt rigtige til at styrke og udvikle klubben sportsligt, organisatorisk og forretningsmæssigt, siger formanden.

Udover Dagbladet Holstebro-Struer har Hans Krabbe tidligere arbejdet for DR Midt & Vest, Radiosporten og været partner i kommunikationsbureauet NewsRoom i Ikast.

Hans Krabbe bliver udviklingsdirektør i FC Midtjylland og dropper dermed jobbet som chefredaktør på Dagbladet Holstebro Struer.