BSV vil flytte fra Silkeborg

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg er så træt af Silkeborg Kommune, at de nu overvejer at flytte væk fra kommunen - klubben er stærkt utilfreds med politikerne i Silkeborg Kommune.

110409BSV.jpg

Endnu engang må Bjerringbro-Silkeborg flytte en vigtig håndboldkamp fra Silkeborg Hallerne. Det er DM-slutspilskampen den første weekend i maj, der ikke er plads til, da hallerne er optaget af et gymnastikstævne.

- Vi overvejer flytning fra Silkeborg Kommune, fordi politikerne ikke gider have os. Vi ligger helt nede som 5. prioritet til at bruge hallen, siger direktør i Bjerringbro-Silkeborg, Frank Lajer til TV/MIDT-VEST.

Håndbolddirektøren understreger, at der er andre klubber, der gerne vil slå sig sammen med Bjerringbro-Silkeborg - klubber med store, fine haller til rådighed. Bjerringbro-Silkeborg kan komme i den situation, at de må flytte en slutspilskamp mod Viborg HK - til netop Viborg:

- Vi er til grin i hele Danmark over det her, hvis det viser sig, at en kamp vi skal spille mod Viborg, bliver flyttet til Viborg, forklarer Frank Lajer til avisen.

Som det ser ud nu, vil der næste sæson være fire weekender, hvor Bjerringbro-Silkeborg ikke kan få Silkeborg Hallerne til en kamp, fordi hallen er lejet ud.

Se interview med direktør Frank Lajer herunder:

[videonode #4134]