BSV henter svensk toptræner

Det bliver den tidligere træner i Flensburg Handewitt og Hamburger SV, Per Carlén, der overtager det ledige trænersæde hos Bjerringbro-Silkeborg.

Der er godt gang i svingdøren i Bjerringbro-Silkeborg. Tidligere på ugen blev den midlertidige trænerduo Claus Uhrenholt og Bo Tolstrup fyret. I dag har klubben præsenteret den svenske toptræner, Per Carlén, der tidligere har trænet Flensburg Handewitt og Hamburger SV, som ny midlertidig træner i klubben.

- Vi er meget tilfredse med, at Per Carlén har sagt ja til at lede holdet i de kommende måneder. Vi får en træner med stor erfaring fra højeste niveau både som spiller og træner, og som dermed ved, hvordan man løfter hold, der lige pt. Ikke indfrier sit potentiale, udtaler sportschef Carsten Albrektsen i en pressemeddelelse.

Tilfreds midlertidig træner

Den nye træner har foruden de to tyske topklubber også været ungdomslandstræner for både ynglinge- og ungdomslandsholdene i Sverige. Han ser frem til udfordringen med at få BSV tilbage på rette kurs, efter en mildest talt dårlig sæsonstart.

- Jeg ser et fint potentiale i holdet og tror på, at vi sammen kan vinde nogle kampe. Der er mange gode spillere i truppen, men der er nogle væsentlige elementer i holdets spil, der skal falde i hak før spillet svinger optimalt igen, fortæller Per Carlén.

Under alle omstændigheder bliver Per Carlén endnu en midlertidig løsning i klubben. Fra sommeren 2014 har BSV ansat Peter Bredsdorff-Larsen som ny cheftræner på en aftale, der løber i tre år.

Se her indslag med den fyrede cheftræner, Claus Uhrenholt:

02:18 Luk video