B&O flytter afdeling fra Struer

Som en del af Bang og Olufsens nye strategi, flytter virksomhedens salg- og marketingsafdeling fra Struer til København. Virksomheden vil tættere på sine kunder.

B og O Logo.jpg

I dag offentliggjorte Bang og Olufsen sammen med årsregnskabet en ny strategi for fremtiden. Og den nye strategi kan få store konsekvenser for virksomhedens afdeling i Struer.

En del af den nye strategi er nemlig at komme tættere på kunder, teknologipartnere og markedet. Derfor flytter Bang og Olufsen sin salg- og marketingsafdeling fra Struer til København.

Bang og Olufsen vil endnu ikke udtale sig om, hvad flytningen kommer til at betyde for medarbejdene i Struer, men der er tale om en afdeling med cirka 30 ansatte.

Ændringer i vente

Ud over flytningen af afdelingen fra Struer til København, så vil den tilbageværende organisation i Struer gennemgå en stor forandring. Organisationen skal som et led i Bang og Olufsens nye strategi "Leaner, Faster, Stronger" være mere strømlinet. Det betyder blandt andet, at en plast-afdeling på fabrikken også gradvist bliver lukket. Det vil påvirke 15 medarbejdere.

 

Se her tillidsrepræsentant på Bang og Olufsen Karsten Grønholdt kommentere på dagens hændelser:

1:09