Blue Fox henter klubdreng hjem

Efter et udlandseventyr vender 21-årige Sonny Hertzberg hjem til barndomsklubben. Tilgangen glæder Blue Fox-træner Todd Bjorkstrand.

Herning Blue Fox - kamp
Foto: Arkiv

Den 21-årige Herning-dreng Sonny Hertzberg vender hjem til Blue Fox i den danske Metal Liga. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Den unge spiller, der er vokset op i Herning, har spillet det meste af sin karriere i Sverige. I alt blev det til fem sæsoners juniorhockey i det svenske, inden han tog turen til USA og nordamerikansk hockey i OHL-ligaen.

I sidste sæson vendte Sonny Hertzberg så tilbage til Danmark, hvor han tørnede ud for Herlev Eagles. Nu var turen kommet til et comeback i barndomsklubben, og det glæder Blue Fox-træner Todd Bjorkstrand.

- Det er altid vigtigt for os at have en bred stamme af vores egne spillere, der har rødderne fra vores egen ishockeyskole. Sonny har haft muligheden for at udvikle sig igennem svensk juniorhockey, og jeg glæder mig til at bygge videre på den udvikling, Sonny allerede har igangsat for mange år siden, siger Todd Bjorkstrand.

I den kommende sæson kan Sonny Hertzberg se frem til at får debut for Blue Fox. Valget af barndomsklubben skyldes de gode udviklingsmuligheder og hockeykulturen i Herning.  

- Jeg føler, jeg er nået til et punkt, hvor jeg har brug for at gøre endnu mere for min udvikling, og det mener jeg bedst kan gøres under Todd Bjorkstrand, siger Sonny Hertzberg.