Per B. opgav forkert kontonummer

Per B. opgav forkert kontonummer

Forsøgte ifølge Skive Folkeblad at få kommunen til at sende penge til en konto, der ikke tilhørte Kulturcenter Limfjord.

Den nu tidligere direktør i Kulturcenter Limfjord (KCL) i Skive, Per B. Jeppesen, forsøgte i 2011 at få udbetalt 70.000 kroner fra Skive Kommune til et kontonummer, der ikke tilhører kulturcentret.

Det skriver Skive Folkeblad, der har fået aktindsigt i dokumenterne hos Skive Kommune.

Sagen stammer fra juli 2011, da der var folkedanserstævne i Kulturcenter Limfjord. Per B. Jeppesen sendte som direktør i kulturcentret en faktura til kommunen og bad om at få kommunens tilskud til leje af koncertsalen og bespisning af de 1400 gæster - i alt 75.000 kroner - sat ind på en konto i Salling Bank.

Men kontoen tilhørte hverken kulturcentret eller forpagteren, KCL Kultur I/S, skriver folkebladet.

Pengene blev dog aldrig sat ind på den forkerte konto, fordi kulturcentrets cvr-nummer automatisk sørgede for, at beløbet havnede på kulturcentrets rigtige konto i Sparbank.

- Jeg har ikke bedraget kommunen

Jeppesen, der også er tidligere borgmester i Skive Kommune, henviser i folkebladet til den kommende retssag - men siger dog:

- Jeg har hverken bedraget kommunen, KCL eller KCL Kultur I/S. Og jeg har heller ikke forsøgt at bedrage. Og det er det, jeg glæder mig meget til at forklare i retten, siger han.

Per B. Jeppesen blev i november 2011 fyret fra sin stilling som direktør i Kulturcenter Limfjord, efter at det kom frem, at han ved hjælp af en falsk faktura havde overført penge fra kulturcentret til sig selv.

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi har tiltalt ham for bedrageri, forsøg på bedrageri, mandatsvig og dokumentfalsk.