Alternativet stiller op til kommunalvalget i Struer

Povl Eskild Petersen er valgt som spidskandidat til byrådet i Struer ved kommunalvalget næste år.

Povl Eskild Petersen, Alternativet

På et opstillingsmøde tirsdag aften valgte medlemmerne af Alternativet i Struer-Lemvig-afdelingen den tidligere storkredsformand, Povl Eskild Petersen, til partiets spidskandidat til byrådet i Struer ved kommunevalget i 2017.

Partiets medlemmer valgte enstemmigt den 57-årige Povl Eskild Petersen til spidskandidat til kommunevalget i 2017.

- For Alternativet bliver det vigtigt, at vi kan komme ind i byrådet og være med til at sætte et solidt fingeraftryk på den kommende kommuneplan. Vi ønsker at udvikle kommunen frem for at afvikle den, og det skal ske med udgangspunkt i de styrker vi har i Struer, herunder vores unikke beliggenhed, et godt iværksættermiljø, Business Park Struer og de mange engagerede borger der er i hele Struer kommune, siger Povl Eskild Petersen.

Det kræver omkring 650 stemmer eller ca. 5% af stemmerne at få en plads i byrådet.

- Vi skal have mere opmærksomhed omkring de mange gode og positive ting, der faktisk sker i Struer. Vi skal have bosætningen op, hvis ikke vores økonomi skal skride, og en af måderne vi kan tiltrække tilflyttere på - og som hænger sammen med vores unikke beliggenhed - er en stræk grøn profil.  Det gælder inden for energi, fødevarer, beskyttelse af drikkevandsressourcerne, og nye måder at tænke boliger og bosætning, siger Povl Eskild Petersen.