6000 så Elton John

Nyt kultursamarbejde lagde ud med vellykket koncert med verdensstjernen i Skive, men havde håbet på flere tilskuere.

Elton John er still going strong. Den britiske verdensstjerne er efterhånden blevet 66 år, men han magter stadig både at bevæge og betage sit publikum. Og han har travlt. Fredag gav han koncert i Frankrig. Søndag går han på scenen i Irland. Lørdag aften var han i Skive.

I Resenlund Parken kunne godt 6000 koncertgængere lægge ører til den musikalske veteran. I gråvejr, og ind i mellem også regn, så de en veloplagt Elton John spille både gamle kendinge og også nye numre.

Ikke overskud

Bag koncerten i Skive stod Kultur i Midt, som er et samarbejde mellem kultur-aktører i Holstebro, Viborg og Skive. Tidligere på året slog de sig sammen for at skaffe et større publikum og dermed også større kunstnere til landsdelen.

- Vi kunne have solgt op til 10.000 billetter, og havde da også håbet på nogle flere, men vi synes, det lykkedes os at lave en fin koncert med et eksklusivt udtryk i parken ved Resenlund, siger Anders Jørgensen, direktør i Musikteatret i Holstebro, som er en del af Kultur i Midt.

Økonomien i koncerten er endnu ikke gjort op, men Anders Jørgensen har ingen forventninger om det store overskud - dertil var tilskuerne for få.

- Jeg håber, vi kan gå i nul, men den første gang er altid svær. Men vi er ikke afskrækkede og er allerede ved at planlægge et par nye ting, siger direktøren i Musikteatret i Holstebro.