57-årig udsat for røveri: Blev lukket inde på toilettet

Politiet efterlyser to maskerede gerningsmænd, som med kniv og slag truede sig til penge i Skjern.

Foto: Flemming Christensen, TV MIDTVEST

Tirsdag aften ringede det på døren hos en 57-årig mand på Østre Alle i Skjern. Da han åbnede, stod der to maskerede mænd, som råbte "penge, penge".

De to mænd slog husets beboer flere gange og truede ham med en kniv, inden de fik 647 kroner. De lukkede den 57-årige inde på toilettet og stak så af fra stedet.

Læs også Røveriforsøg: Tvang lastbilchauffør til at standse

- Husets beboer fik sår i hovedbunden og blå mærker, men kom ikke alvorligt til skade. Han slap ud fra toilettet og kontaktede sin familie, som så ringede til politiet, siger Mette Bundgaard, politikommissær hos lokalpolitiet i Ringkøbing.

Vil gerne høre fra vidner

Røveriet skete mellem kl. 23.30 og 00.05 tirsdag aften. Politiet vil meget gerne høre fra folk, som har set eller hørt noget i tidsrummet.

- Vi ved ikke, hvem mændene er, så vi vil meget gerne høre fra vidner, som har set biler eller personer i området, eller som har hørt lyde, som kan være interessante for os, siger Mette Bundgaard.

De to gerningsmænd beskrives begge som mellem 18 og 25 år. De er almindelige af bygning, lyse i huden og har kort, sort hår. De taler dansk med accent og var begge iført et sort tørklæde fra øjnene og ned samt en hættetrøje.

Den ene er 185-90 cm høj, mens den anden er 190-95 cm høj. Den højeste af dem var desuden bevæbnet med en 20 cm lang foldekniv.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Læs også Politiet leder efter letpåklædt røver i Skive