2-årig forsvandt fra mor og far

En to-årig dreng forsvandt fredag morgen fra sin bopæl, men blev fundet i god behold i Rema1000.

20120307eftersogning.jpg

klokken 09.18 fredag morgen modtog politiet en anmeldelse fra en bekymret mor i Holstebro.
Kvinden og hendes mand havde kort forinden været på vej ud ad døren ved deres bopæl på Straussvej i Holstebro, og imens de låste hoveddøren af, sad deres to-årige søn på bagsædet i bilen og ventede. Men på et splitsekund var drengen som sunket i jorden, og han sad ikke længere på sit barnesæde i bilen.

- Når sådan noget sker, så sætter vi alt ind. Vi sendte alt ledigt mandskab i området derud, og vi sendte fire patruljer afsted for at undersøge området omkring Straussvej, siger Allan Riis, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

På indkøbstur i Rema1000
Forældrene gav eksempler på, hvor drengen kunne have været gået hen, og et af dem var dér hvor familien til dagligt handler ind, nemlig Rema1000, som ligger godt 500 meter fra familiens bopæl.

- Da patruljen ankommer til Rema1000 i Ellebækcentret, fortæller kasseekspedienten, at drengen sidder ude bagved og får en is sammen med personalet. Han er i god behold, og er på ingen måde mærket af situationen. Heldigvis, for i sådan en situation frygter man jo for det værste, siger Allan Riis, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Drengen blev genforenet med sine forældre i butikken. De er, i modsætning til deres søn, påvirket  af situationen, men har det efter omstændighederne godt.