TTH Holstebro tabte trods storspil af Lind

I Champions League gruppespillets 10 og sidste runde måtte TTH Holstebro se sig besejret af ukrainske Motor Zaporozhye med to mål.

Topscorer for TTH Holstebro blev Magnus Bramming med 7 fuldtræffere.

En fremragende 1. halvleg og storspil af Rasmus Lind i TTH-kassen rakte ikke i sæsonens sidste Champions League-kamp, som ukrainske Motor Zaporozhye vandt 30-28 efter TTH-føring 17-15 ved pausen. Det skriver TTH Holstebro på klubbens hjemmeside.

De 2184 fremmødte tilskuere i Gråkjær Arena så et TTH-mandskab, der i den grad bød storfavoritterne med de mange landsholdsspillere op til dans.

Motor-spillerne fik trods kampens tabelmæssige ubetydelighed kamp til stregen, og det tog i omegnen af 40 minutter, før puljens nummer to fik fat i TTH Holstebro, for hvem Rasmus Lind stod aldeles fremragende.

TTH Holstebro førte med to mål ved pausen og holdt føringen i 2. halvlegs begyndelse. Desværre blev Patrick Westerholms tropper derefter ramt af en scoringspause på næste ni minutter, og da Peter Balling endelige scorede for TTH Holstebro, ja så var Motor Zaporozhye tændt og havde bragt sig foran med fire mål.

I de sidste ti minutter kom hjemmeholdet et par gange op på kun at være bagud med to mål anført af en i denne periode sprudlende Viktor Östlund. TTH Holstebro fik dog aldrig helt fat i ukrainerne. De rød-hvide døde dog rent håndboldmæssigt med skoene på og fik trods nederlaget leveret en flot afsked med Champions League.

TTH Holstebro slutter på puljens 5. plads med fem point, oplyser klubben i sit kampreferat. Topscorer for TTH Holstebro blev Magnus Bramming med 7 fuldtræffere.