Struer-politiker vil være regionsrådsformand

Steen Jakobsen fra Venstre i Struer Kommune håber på, at han kan blive partiets spidskandidat til regionrådsvalget 2017.

Steen Jakobsen

Med en lang fortid inden for politik søger Struer-politiker Steen Jakobsen nye politiske udfordringer. Han melder sig hermed ind i kampen om at blive spidskandidat for Venstre til Regionrådsvalget.

Jeg ønsker at sikre et endnu bedre sundhedsvæsen, end vi har i dag.

- Jeg er blevet opfordret til at stille op af mit politiske bagland, som efterspørger ny energi og nye kræfter i regionsrådet. Jeg ønsker at sikre et endnu bedre sundhedsvæsen, end vi har i dag, siger Steen Jakobsen.

Venstre-politikeren har ambitioner om at sætte en ny kurs for Region Midtjylland, og han er optimistisk omkring sine chancer.

- Ved sidste valg til regionrådet fik jeg 5000 personlige stemmer, flest i Struer kommune men også stemmer i de andre kommuner i regionen. Derudover 15 års politisk erfaring i kommune og region på tunge og centrale poster, gør, at jeg føler mig godt rustet til at tage kampen op om at blive Venstres spidskandidat 2017, siger han.

Kissmeyer som modkandidat

Ikast Brande Kommunes borgmester Carsten Kissmeyer ønsker ligesom Steen Jakobsen at blive spidskandidat for Venstre.

- Kissmeyer er en dygtig borgmester, og han gør det godt i Ikast-Brande. Jeg har kun godt at sige om ham. Vi er begge liberale, så vi er optaget af mange af de samme ting, men det er godt for demokratiet, at hverken Carsten eller jeg bare bliver kronet – det ligger også i Venstres DNA, siger Steen Jakobsen om sin modkandidat.

Frem til opstillingsmødet den 9. maj vil Struer-politikeren tage rundt og besøge de enkelte kommuneforeninger i Venstre.