Pione Sisto sikrer Celta sejr i overtiden

Pione Sisto scorede det afgørende mål, da Celta Vigo torsdag aften vandt 2-1 hjemme over Valencia i den spanske pokalturnering.

Med Pione Sistos mål i aften sikrede Celta Vigo sig en 2-1 sejr hjemme over Valencia. Samlet vandt Celta med hele 6-2 over Valencia.

Målet og en generelt flot præstation kan måske bringe Sisto tættere på startopstillingen i Celta, hvor kantspilleren mest har været brugt som indskifter.

Sistos mål blev scoret direkte på frispark tre minutter inde i kampens overtid.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller blev efter et par gode træk og driblinger fældet lige uden for feltet og satte selv bolden i nettet på et smukt sparket frispark.

Det var femte gang i 25 Celta-kampe på tværs af alle turneringer, at Sisto kom på scoringstavlen.

Inden Sistos mål havde den italienske angriber Giuseppe Rossi bragt Celta foran 1-0 på et langskud efter 61 minutter.

Blot to minutter senere udlignede Valencias Vinicius Araujo til 1-1 efter en kæmpe fejl i Celtas forsvar.

Daniel Wass blev sparet i pokalkampen, men kom ind fra bænken efter 81 minutter.