FCM: Munksgaard udlejes til Lyngby

FC Midtjylland udlejer højrebacken Alexander Munksgaard til Lyngby Boldklub på en aftale, der løber sæsonen ud.

Alexander Munksgaard udlejes fra FC MIdtjylland til Lyngby Boldklub.
Alexander Munksgaard udlejes fra FC MIdtjylland til Lyngby Boldklub.

FC Midtjylland udlejer højrebacken Alexander Munksgaard til Lyngby Boldklub på en aftale, der løber sæsonen ud.

18-årige Alexander Munksgaard skal derfor på jagt efter endnu flere superliga-minutter. Det skriver FC Midtjylland på klubbens hjemmeside.

- Jeg er spændt på at flytte til Sjælland. Jeg er en ung jyde, men det bliver spændende at komme ud og prøver grænser af, og jeg glæder mig til at komme til Lyngby og jagte spilletid, siger Alexander Munksgaard til klubben. 

Kan blive superligaprofil
Sportsdirektør Claus Steinlein ser det ligeledes som en god mulighed for Alexander Munksgaard at tørne ud for superligakollegerne for resten af sæsonen, men slår samtidig fast, at Munksgaard fortsat er en spiller, man tror på.

- Alexander er en god fyr og en god ambassadør for FC Midtjylland, og han er en af de spillere, vi gerne vil have på græs, for vi er sikre på, at han bliver en superligaprofil i FC Midtjylland på sigt, siger Steinlein, som glæder sig over, at den unge højre back kommer over i Lyngbys gode miljø.

- Han kommer over til en dygtig træner i David Nielsen, som har vist, at han er dygtig til at arbejde med unge mennesker. Samtidig passer den måde, som Lyngby spiller fodbold på, perfekt i forhold til Alexanders udvikling. Lyngby har vist, at de er dygtige til at udvikle talenter, så vi er glade for muligheden både på egne og Alexanders vegne, siger Steinlein.

Alexander Munksgaard fik sin debut for FC Midtjylland for godt et år siden, da han begyndte på højre back i udekampen mod SønderjyskE. I alt harhan spillet fire kampe for klubben. 

- Jeg havde en god opstart i FC Midtjylland, men nu kom Lyngby på banen, og jeg tror, at det er det rigtige for mig at komme ud og få noget erfaring og nogle superligaminutter, siger Vind-knægten, der har gået på ulvenes fodboldakademi.

Alexander Munksgaard har adskillige optrædener på diverse danske ungdomslandshold på sit cv.   

 

2:21
FC Midtjylland testede i sommers ni talenter - herunder Munksgaard - fra det succesrige U19-mandskab. Spillerne havde fem uger til at bevise, at de havde niveau til superligaen.