Målsætning nået: Over 300.000 billetter solgt

Der er jubel hos arrangørerne bag VM i ishockey, efter at de har nået målsætningen om 300.000 solgte billetter.

Der bliver massiv opbakning til både de danske og udenlandske spillere til VM i Ishockey. Nu har billetsalget rundet 300.000 solgte billetter. Foto: Scanpix / Jan Korsgaard

Allerede inden Ishockey VM går i gang på fredag, er der jubel hos arrangørerne bag. Målsætningen om 300.000 solgte billetter er nået, og dermed har intet andet sportsarrangement i Danmark tidligere generet så stort et billetsalg, der endda kan nå at blive større, da der stadig er billetter til salg.

- Der var ingen, der troede på, at vi i første omgang kunne få Ishockey VM til Danmark. Det kunne vi. Derefter var der ingen, der troede på, at vi kunne sælge 300.000 billetter. Det kunne vi så også. At vi har nået dette magiske tal før VM starten, er fantastisk, ikke mindst med tanke på at der traditionelt sælges rigtig mange billetter, mens VM er i gang, siger formanden for Danmarks Ishockey Union, Henrik Bach Nielsen.

Læs også 23 dage til VM: - Ishockey-feberen har ramt Herning

Billetsalget lægger dermed grundlaget for en kæmpe ishockeyfest fra den 4. til 20. maj i både København og Herning. 

- Det er rigtig flot arbejde, at målet om de 300.000 solgte billetter er nået, allerede inden den første puck har ramt isen. I Herning Kommune glæder vi os rigtig meget til fredag, hvor VM-festen for alvor går i gang, og takker for det konstruktive samarbejde med både VM-selskabet, DIU, Sport Event Denmark og Region Midtjylland, siger borgmester Lars Krarup i en pressemeddelelse. 

Det er første gang nogensinde, at Danmark er vært for et A-VM i ishockey. Danmark skal i gruppe B møde Canada, Finland, Tyskland, USA, Norge, Letland og Sydkorea, hvor de fire bedste hold i gruppen går videre til kvartfinalerne. Danmark indleder VM på fredag mod Tyskland i Jyske Bank Boxen, hvor alle Danmarks kampe i gruppen spilles.

Læs også Ishockey-VM i Danmark runder 250.000 solgte billetter