Håndbold: BSV-profil hasteindkaldt til VM-lejren

Landstræner Nikolaj Jacobsen har indkaldt BSV-fløj Johan Hansen til det danske landshold, der om præcis en uge indleder VM på hjemmebane.

Bjerringbro-Silkeborgs højre fløj Johan Hansen blev sent onsdag aften hasteindkaldt til det danske landshold, der lige nu er samlet til de sidste VM-forberedelser i Herning. Førstevalget Hans Lindberg har pådraget sig en mindre forstrækning, derfor giver landstræner Nikolaj Jacobsen Lindberg pause i de to testkampe mod Ungarn. 

- Vi tager ingen chancer med Hans, og derfor er Johan med resten af ugen. Herefter evaluerer vi og tager en beslutning om, hvad der skal ske, siger landstræner Nikolaj Jacobsen til DHF´s hjemmeside. 

Johan Hansen er noteret for 11 A-landskampe og 21 mål. Han er endnu ikke en del af den danske VM-trup, det vil kræve landstræneren skifter Hans Lindberg ud, hvilket først vil ske kort før VM-start den 10.januar. 

BSV-profilen er allerede mødt ind i landsholdslejren og kan få spilletid onsdag aften, når Danmark spiller den første af to testkampe mod Ungarn i Aarhus. De to hold mødes igen søndag i Odense.

Danmarks første kamp ved VM spilles den 10.januar i København, hvor modstanderen er Chile. 

Se indslaget fra 15.december, efter Johan Hansen og Nikolaj Øris blev udtaget til VM-bruttotruppen. 
Tema

VM i håndbold 2019


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.