04:51

Videoklip

Vestjyske løbere til marathon i Bruxelles

Vestjyske løbere til marathon i Bruxelles

Torsdag, 1. november 2018 - 15:23

Henrik Lind Jørgensen skriver: 
"
Løbeprojektet Avis-maraton havde cirka 50 løbere til hel- og halvmaraton i Bruxelles. Der var også nogle i gruppen, der løb 6,5 km. i Belgiens og EUs hovedstad. Der var 10.000 “løbestjerner” til start på de tre distancer den sidste søndag i oktober. I forhold til mange andre maratonløb, er der adskillige stigninger på Bruxelles-rutens godt 42 kilometer. Gruppen fra især Holstebro- og Struer-området forberedte sig naturligvis på både løbemesse og ved hotellets buffet, inden starten gik.

I videoen her optræder Helge Madsen fra Struer, der kom i mål på 3.39 timer, Karina Vejlgaard Andersen fra Holstebro, som brugte 3.50 timer, samt Uffe Faurholt Lambæk, der var godt et minut fra at komme under den magiske og meget flotte grænse på tre timer. Men hans tid tæt på den personlige rekord var virkelig flot i det terræn. Så næste gang, på en flad rute, satser han på ny rekord.

I videoen ses også Klaus Hansen fra Nr. Felding komme i mål på 4.35. Klaus har 500 m alkekøer hjemme og havde til det sidste tvivlet på sin maratondeltagelse fordi en tyr havde været så nærgående, at det havde givet et trælår. Men det kom også hele vejen rundt i Bruxelles. Endeligt ser vi løbeveninderne Tina Bjerregaard Bang og Kristina Olesen fra Holstebro komme sammen i mål efter 4 timer og 45 minutter. Det var deres andet, fælles maraton. Avis-maraton har eksisteret i Holstebro-området siden 2003 og har en tur til et udenlandsk løb hvert år."

Har du også noget, du gerne vil dele med os?

Hvis du har oplevet noget sjovt, sødt eller spændende, så vil vi rigtig gerne se det.