04:29

Videoklip

Ugle-unge i grusgraven

Ugle-unge i grusgraven

Tirsdag, 9. oktober 2018 - 4:35

Leif Sundby Pedersen skriver: 
"
Hermed seneste nye opdatering fra Ugle-Leif :-)

Og hvilken en af slagsen…

Søndag morgen, 07-10-2018. Kommer ned i grusgraven for at se til mine vildtkameraer. Kigger op til højre, og ser en ugle unge sole sig i morgensolen.

Kigger en ekstra gang, kan det passe, er det en unge? Det var det! Griber fat i mobilen, for at tage et billede. Ahh, kommer i tanke om, at mit kamera ligger oppe i bilen.

Med adrenalinen pumpende rundt i kroppen, får jeg hentet mit kamera. Ville så gerne have et foto af Europas største ugle. Lister mig tilbage,

Men inden jeg kommer på ”skudhold” letter ungen…pis, så tæt på. Ahh, ahh, river mig selv i håret og leder febrilsk efter det pandehår jeg ikke har..snøft.

Nå, får så tjekket mine SD kort. Kan se der er masser af optagelser. Så på vejen hjem fra grusgraven, tænker og håber jeg, at som et plaster på såret, måtte der da godt være et par gode optagelser af ungerne og gerne i dagslys.

Hvor det så bare mega fedt, at få kigget sine optagelser igennem. Ungerne er nemlig begyndt at sætte sig forskellige steder i grusgraven. Det giver en masse udfordringer, med at flytte diverse kamera, men det er kun dejligt, med lidt arbejde.

Dog er det langt fra sikkert nu, at der er optagelser af ungerne, når jeg har tjekket mine kameraer.

Nyd lige disse billeder!

Unger af Europas største ugle. Hygger og pusse nusser sig lige foran et kamera. Det blive ikke bedre.

Tænk på, der er ingen andre der har lavet det før.

Hvor er jeg stolt!
"

Har du også noget, du gerne vil dele med os?

Hvis du har oplevet noget sjovt, sødt eller spændende, så vil vi rigtig gerne se det.