05:58

Videoklip

Skatteminister på besøg hos 4. klasse i Holstebro

Skatteminister på besøg hos 4. klasse i Holstebro

Lørdag, 17. november 2018 - 2:03

Ann Risgaard Nielsen skriver: 
"
Er din bil skudsikker? Bliver du beskattet af din ministerbil? Hvornår forventer du, vi kun har elbiler? Hvor stor er chancen for en ny finanskrise?
Alle gode spørgsmål som 4.B fra Halgård Skole havde forberedt, inden de fik fint besøg fredag eftermiddag. Skatteminister Karsten Lauritzen lagde nemlig vejen forbi Halgård Skole, hvor han bla fortalte om hans job som skatteminister og hans udfordringer som ordblind.
Der var masser af tid til gode spørgsmål, grin og børnevenlige eksempler og både børn og voksne var meget optaget af, hvad der blev sagt.
Børnene havde glædet sig til besøget, og der var bred enighed om, at de havde lært en masse nyt. Der var dog uenighed om, hvorvidt de ville være skatteminister når de blev voksne :-) Karsten Lauritzen har selv haft udfordringer pga. hans ordblindhed, og han fortalte blandt andet, at tegneserier havde hjulpet ham meget. Han pointerede at det ikke var flovt at spørge om hjælp, hvis man havde brug for det samt at det at være ordblind ikke var en hæmsko for at få det job man ønsker sig.
"

Har du også noget, du gerne vil dele med os?

Hvis du har oplevet noget sjovt, sødt eller spændende, så vil vi rigtig gerne se det.