06:58

Videoklip

Børnebegejstring i Givskud Zoo

Børnebegejstring i Givskud Zoo

Torsdag, 22. november 2018 - 0:18

Ann Risgaard Nielsen skriver: 
"
Elefantens stødtænder kan blive op til 3 meter lange.
Løverne signalerer til hinanden med halen når de angriber.
Vi har lige så mange nakkehvivler som en giraf har.
Kamelen har fedt i puklerne og ikke vand.

I forbindelse med de pædagogiske læreplaner, har Børnehuset Lærkereden i Staby haft en emne omkring Afrika. Der er blevet lavet smykker og instrumenter, danset og leget afrikanske danse samt lært om forskellen mellem Danmark og Afrika. I den forbindelse havde personalet et vildt ønske om at komme til Givskud Zoo og se nærmere på nogle af de afrikanske dyr. Og nogle gange går ønsker bare i opfyldelse. I tirsdags drog alle børnehavebørn og SFH børn nemlig til Givskud Zoo og ovenstående var blot udpluk af den viden de tilegnede sig.

De havde to fantastiske guider der stod klar med undervisningsforløb til både børnehavebørn og SFH børn. Børnehave børnene startede inde, hvor de kiggede nærmere på bla kranier, elefant øre og giraffers hals. SFH børnene startede i parken. Der blev fokuseret mest på 4 dyr (elefanten, kamelen, gorillaen og løven), men der blev fortalt og spurgt ind til mange andre dyr også.

Frokosten blev nydt i samlet flok med kage til dessert og herefter byttede de “pladser”.
Børnene var nærværende, engagerede, lyttende og spørgende. Der er ingen tvivl om at turen er blevet nydt i fulde drag med masser af læring og fællesskab.
"

Har du også noget, du gerne vil dele med os?

Hvis du har oplevet noget sjovt, sødt eller spændende, så vil vi rigtig gerne se det.