Wilbek som borgmesterkandidat er guld værd for Venstre i Viborg

Wilbek-effekten er over Venstre i Viborg, der har oplevet massiv politisk interesse og allerede før Ulrik Wilbek kunne kalde sig borgmesterkandidat.

Wilbek-effekten har skaffet flere medlemmer til Venstre i Viborg, som oplever massiv politisk interesse allerede før Ulrik Wilbek definitivt kan kalde sig borgmesterkandidat.

Ulrik Wilbek har markeret sig som karismatisk leder på håndboldbanen. En egenskab der kan blive guld værd for Venstre i Viborg, der her til aften har kåret Wilbek som spidskandidat ved næste års kommunalvalg. Allerede inden opstillingsmødet har Venstre oplevet en massiv politisk interesse.Ulrik Wilbek har på kort tid skaffet flere medlemmer til partiforeningen.

 

- Jamen, vi har jo oplevet det blandt andet ved en pæn medlemstilgang her i de første måneder af 2016, lyder det fra Anders Jensen, der er formand for Venstre i Viborg Kommune.

 

Wilbek-effekten skal krones med en Venstre-borgmester for første gang i 27 år i Viborg.

- Jeg mener, Ulrik er en meget kvalificeret borgmester kandidat, men vi skal heller ikke bare tage det for givet, at nu er borgmesterposten på plads, siger Anders Jensen.

 

Et facit som hovedpersonen heller ikke tager for givet.

- Jeg vil nøjes med, at koncentrere mig om, at gøre det så godt, jeg kan og prøve at kommunikere klart og tydeligt og troværdigt, som borgmesterkandidat. Det er egentlig der, hvor jeg er, og hvor jeg står, lyder det fra Ulrik Wilbek.

 

Ulrik Wilbek løfter dog gerne sløret for de politiske visioner, der blandt andet byder på mere tværkommunalt samarbejde.

- Primært selvfølgelig nabokommunerne, fordi det er nemmest at samarbejde med dem. Hvad kan vi få ud af hinanden? Hvordan kan vi gøre hinanden bedre sammen? Der vil helt sikkert være nogle ting, vi kan gøre godt der, understreger Ulrik Wilbek.

 

Samtidig skal blikket rettes mod andre verdenshjørne.

- Mit indtryk er, at Viborg Kommune samarbejder godt med mange. Jeg vil bare godt tydeliggøre at for Venstre i Viborg Kommune handler det ikke kun om samarbejde øst på, understreger borgmesterkandidaten.

 

Men selv om Wilbek allerede nu lufter sine politiske ideer så er valgkampen langt fra i gang.

- Kommunalvalget skal ikke skydes i gang, før vi kommer ind i 2017. Det kan folk simpelthen ikke holde ud at høre på, understreger Ulrik Wilbek.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Politik.