Voldsom brand: Fandt redningskvinde på Facebook

En ukendt kvinde vækkede Karsten Nielsen fra Viborg, da hans hus pludseligt stod i flammer. Karsten Nielsen bliver nu genforenet med kvinden, efter han fandt hende på Facebook.

En 64-årig tømrer havde muligvis mistet livet, hvis ikke en ukendt kvinde havde vækket ham fra en middagslur d. 21. maj, det skriver Ekstra Bladet. Karsten Nielsens hus stod nemlig i lys lue, sandsynligvis efter en defekt ukrudtsbrænder havde sat ild til huset.

- Jeg blev vækket af en kvinde, der hamrede på dør og vinduer. Jeg kom op og kunne med det samme lugte røg. Så kunne jeg høre flammerne buldre. Jeg kan faktisk ikke kan erindre, hvordan jeg kom ud af huset. Det næste jeg husker er, at jeg står i mit undertøj udenfor og ser hele hytten stå i flammer, siger Karsten Nielsen til Ekstra Bladet.

Synes ikke selv,  hun har gjort noget specielt

Karsten Nielsen fik aldrig takket kvinden for hendes heltedåd, og derfor efterlyste han hende i en kontaktannonce og i et Facebook-opslag.

Jeg kom, via Facebook-efterlysningen, i kontakt med kvinden, der er i fyrrerne og bor i Silkeborg. Hun var til en undersøgelse på Viborg Sygehus. Herefter ville hun gå en lang tur og så kom hun tilfældigt forbi mit hus og så røgen. Hun kunne ikke se nogen mennesker, men bankede for en sikkerheds skyld på døre og vinduer. Nu skal vi mødes på onsdag i Silkeborg. Hun mener ikke selv, at det hun gjorde var noget særligt, men det synes jeg, siger Karsten Nielsen til Ekstra Bladet.

Vi havde på TV MIDTVEST billeder fra branden d. 21.05, se dem herunder:

Parcelhus på Gl. Aarhusvej i Viborg alvorlig skadet af brand torsdag eftermiddag

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.