Viborglisten giver op

Endnu inden en politisk protest-liste så dagens lys, er ideen blevet droppet. Interessen var ikke stor nok.

Jan Hagerup fra Hammershøj er en slagen mand. Han erkender nu, at der ikke er opbakning til den protestliste, som er hans ide. Den skulle hedde Viborglisten, og være med til at skaffe politikere ind i Region Midtjylland, som ville kæmpe for Viborg Sygehus' interesser.

Han har hele tiden meldt ud, at han ville have 10-15 interesserede personer til at melde sig under fanerne, hvis ideen skulle føres videre ud i livet. Men kun en håndfuld har meldt sig. Derfor dropper han nu ideen. Præcis som Viborg Stifts Folkeblad i øvrigt forudsagde det i TV/MIDT-VEST:

 - Der er ikke store chancer for sdan en lokalliste. Vi har tradition for, at det er partier, der opstiller, og sådan vil det nok også være fremover, sagde Lars Norup.

Prøver måske igen senere

Ifølge DR Midt og Vest vil Jan Hagerup nu se tiden an. Han afviser ikke at hive Viborglisten op ad ideposen igen på et senere tidspunkt, hvis han ser at Viborg Sygehus kommer under større politisk pres. Det frygter han nemlig, i takt med at supersygehuset i Gødstrup vil fylde mere og mere i folks og Region Midtjyllands bevidsthed.