Viborgenser vinder fem millioner i Lotto: - Troede det var en joke

Lotto-vinderen ønsker at være anonym, men han har allerede planer om, hvad nogle af pengene skal bruges til.

En mand i 70’erne fra Viborg kunne næsten ikke tro sit eget held, da han fik en opringning om, at han var blevet Lotto-millionær.

Faktisk havde han slet ikke holdt øje med sin kupon, da Danske Spil kontaktede ham for at meddele, at han nu var blevet fem millioner kroner rigere.

- Jeg troede jo først, det var en joke. Men som samtalen skred frem, gik det op for mig, at det nok var rigtigt, lyder det fra den heldige vinder ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil.

- Jeg kan love dig, at jeg ikke sov særlig godt om natten. Tankerne kørte rundt og rundt. Man tror nok ikke rigtig på det, før man kan se dem på kontoen.

Har spillet i 30 år

Manden, der ønsker at være anonym, har spillet Lotto i næsten 30 år. Han begyndte at spille i forbindelse med et rygestop, fordi han tænkte, at han alligevel ikke ville få sparet pengene op.

For et års tid siden ændrede manden på sine tal i de forskellige rækker, hvilket nu har vist sig at være et indbringende valg.

- Da jeg fortalte min kone, at vi havde vundet, var det første hun sagde: ’Havde du ikke opsagt det for længst?’. Men da det så gik op for hende, hvor høj gevinsten var, var hun meget glad for, at vi stadig havde abonnementet, lyder det.

Parret har nu planer om at købe en ny bil, og tage på en drømmerejse til Nordkap.