Viborg vandt over FC Midtjylland

Viborg F.F. vandt lørdag aften lokalopgøret mod de danske mestre fra FC Midtjylland

Fire mål. Så mange scorede Viborg lørdag aften mod FC Midtjylland, mens der kun blev sendt to bolde retur.

Dermed vandt oprykkerne fra Viborg overraskende opgøret mod ærkerivalerne fra FC Midtjylland, der sidste år kunne kalde sig danske mestre.

Osama Akharraz blev den store helt

Den store Viborg-helt blev 24-årige Osama Akharraz, der to gange under kampen scorede på hovedstød.

- Det er fantastisk. Jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp med masser af fight. Det var rigtig fedt at være med til, sagde han umiddelbart efter kampen.

Første mål kom allerede efter 20 minutter, hvor Osama Akharraz helt uhindret kunne bringe Viborg foran.

Efter en halv time var den gal igen i hjemmeholdets forsvar, og Serge Deble scorede på et skud, der blev afrettet af Jakob Poulsen.

Først mod slutningen af første halvleg vågnede mestrene op, og Mikkel Duelund fik reduceret til 1-2 før pausen.

FC Midtjylland udligner - og taber

Efter 62 minutter fik hjemmeholdet udlignet. Først ramte indskiftede Paul Onuachu bolden på overliggeren, hvorefter FCM-anfører Erik Sviatchenko headede returbolden i mål til 2-2.

I fem minutter lignede hjemmeholdet et hold på vej mod sejr, men så scorede Osama Akharraz for anden gang på hovedstød, da han løb i position tæt ved mål og sendte Serge Debles afrettede aflevering i mål.

Et minut før udløbet af de 90 minutter lavede Kian Hansen selvmål, da han blev ramt af Lukas Leragers indlæg, så bolden fløj hen over Mikkel Andersen i hjemmeholdets mål.

- Jeg er rigtig ked af vores start. Vi havde forventninger om, at vi skulle komme buldrende ud og lægge Viborg under pres. Det får vi ikke gjort, og pludselig er vi bagud 0-2. Vi får kæmpet os tilbage, og er lige ved at tro på det, men i øjeblikket er marginalerne slet ikke på vores side, siger FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup.