Viborg under stregen igen

Viborg FF tabte efter et målmandsdrop dagens bundgyser i Superligaen.

Viborg FF rykkede i dag et stort og faretruende skridt tættere på en tilværelse i 1. division. Det skete efter, at holdet tabte en dramatisk bundkamp ude mod SønderjyskE. Hjemmeholdet vandt 1-0 på et mål scoret næsten i fire minutters overtid i første halvleg af veteran-midtbanemanden Daniel Jensen efter et gevaldigt drop af Viborgs ellers normalt stærke keeper Michal Peskovic.

Viborg forsøgte at presse på i anden halvleg, og det gav et par løse chancer til Superligaens topscorer, Thomas Dalgaard, men det var faktisk SønderjyskE, der var tættest på med bl.a. et par stolpeforsøg. Med nederlaget i det sønderjyske ryger Auri Skarbalius og VFF nu under nedrykningsstregen. Der resterer tre runder af Superligaen for Viborg, og holdet har to points op til en redning nu. På torsdag spiller VFF igen. Denne gang hjemme i Viborg mod FC København.